România a cucerit 13 medalii la Campionatul Balcanic de cros

Lotul României de cros a reuşit o performanţă notabilă la Campionatul Balcanic desfăşurat la Botoşani. A cucerit 13 medalii, dintre care 4 de aur, 5 de argint şi 4 de bronz.

135 afișări
Imaginea articolului România a cucerit 13 medalii la Campionatul Balcanic de cros

România a cucerit 13 medalii la Campionatul Balcanic de cros

Competiţia a fost oganizată de Federaţia Română de Atletism, împreună cu autortităţile locale ale judeţului Botoşani. Întrecerea a fost dedicată juniorilor, tineretului şi seniorilor. Au luat parte concurenţi din Turcia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina şi Macedonia.

Medaliile de aur ale României au fost cucerite de Dorin Andrei Rusu (proba- tineret masculin individua), România (proba pe echipe- tineret masculin), Paula Claudia Todoran (proba seniori feminin individual) şi România (proba pe echipe- seniori feminin). Medaliile de argint au fost aduse de Adrian Garcea (proba juniori masculin individual, România (proba pe echipe- juniori feminin), România (proba pe echipe- tineret feminin echipe), Roxana Elisabeta Bîrcă ( proba seniori feminin individual) şi România(proba pe echipe- seniori masculin). Cele 4 medalii de bronz au fost aduse de Angela Veronica Olenici (proba juniori feminin individual),Alina Dumitriţa Butnariu (proba tineret feminin individual), România (proba pe echipe juniori masculine) şi Claudia Prisecaru (proba seniori feminin individual)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici