România a obţinut zece medalii la Campionatul European de haltere din Turcia

Delegaţia României a obţinut zece medalii la Campionatul European de haltere din Turcia, ultimul sportiv tricolor din concurs, Marius Danciu, nereuşind sâmbătă să urce pe podium.

496 afișări
Imaginea articolului România a obţinut zece medalii la Campionatul European de haltere din Turcia

Roxana Cocos (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

La smuls, Marius Danciu a trecut cu bine de prima încercare, la 168 de kilograme, dar a ratat următoarele două, la 171 şi 172 kilograme, ocupând locul 10.

La aruncat, Danciu a ridicat 195 de kilograme, din a doua încercare, iar la a treia a ratat, la 201 kilograme, clasându-se pe locul 13, iar la total pe poziţia a 9-a.

Delegaţia României încheie CE din Turcia cu un bilanţ de 10 medalii, obţinute după cum urmează:

- Florin Croitoru (62 kg) – argint la smuls

- Răzvan Martin (77 kg) – aur la smuls, argint la aruncat şi total

- Roxana Cocoş (69 kg) – argint la aruncat şi total, bronz la smuls

- Gabriel Sîncrăian (85 kg) – bronz la smuls, aruncat şi total.

La CE din Turcia, România a fost reprezentată de zece sportivi, cinci băieţi şi cinci fete, obiectivul fiind cucerirea a două medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici