România a pierdut meciul cu Franţa şi a terminat Campionatul European de polo pe locul 10

Naţionala de polo a României s-a clasat, sâmbătă, pe locul 10 la Campionatul European de la Belgrad, după ce a fost învinsă în ultima partidă din competiţie de către reprezentativa Franţei, cu scorul de 12-6.

286 afișări
Imaginea articolului România a pierdut meciul cu Franţa şi a terminat Campionatul European de polo pe locul 10

România a pierdut meciul cu Franţa şi a terminat Campionatul European de polo pe locul 10 (Imagine: Laurenţiu MIch/Mediafax Foto)

Scorul pe reprize a fost 6-1, 2-1, 2-1, 2-3, iar Franţa încheie pe locul 9 şi România pe locul 10.

Tot sâmbătă, în meciul pentru locurile 11-12, Germania-Olanda, scor 9-7.

Sâmbătă mai sunt programate meciurile dintre Rusia-Croaţia (locurile 7-8), Spania-Italia (5-6), Grecia-Ungaria (3-4) şi finala mare, între Serbia-Muntenegru.

La CE de la Belgrad, naţionala României a obţinut următoarele rezultate: 12-6 cu Georgia, 14-13 cu Germania, 5-11 cu Italia, în grupa C, 9-15 cu Grecia, în optimi, 12-7 cu Malta, 14-13 cu Germania şi 6-12 cu Franţa, pentru clasarea finală pe locurile 9-12.

TITLURILE ZILEI

În pofida clasării finale, tricolorii vor lua parte la turneul preolimpic de la Trieste, programat între 3-10 aprilie, după ce FINA a anunţat că mai multe echipe cu drept de participare din afara Europei au declinat oferta.

Astfel, la turneul preolimpic participă inclusiv Slovacia, de pe locul 13 la CE de la Belgrad, celelalte echipe fiind Ungaria, Italia, Spania, Rusia, România, Franţa, Germania, Olanda.

Tragerea la sorţi a grupelor din cadrul turneului va avea loc sâmbătă seara, la Belgrad.

La JO de la Rio, din Europa sunt deja calificate Serbia, Muntenegru, Grecia şi Croaţia.

La ediţia din 2014 a Campionatului European, România s-a clasat pe locul 8.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici