România a terminat pe primul loc grupa de la Campionatul European de tenis de masă

România a încheiat pe primul loc Grupa 1 din cadrul Europeanului de tenis de masă din Nantes şi s-a calificat în sferturile turneului din Sala Metropolitană, o arenă cu o capacitate de 2.500 de locuri.

143 afișări
Imaginea articolului România a terminat pe primul loc grupa de la Campionatul European de tenis de masă

România a terminat pe primul loc grupa de la Campionatul European de tenis de masă

Elevele lui Viorel Filimon îşi află joi seara, în urma tragerii la sorţi, adversara din meciul pentru intrarea în semifinale. Pătrunderea între primele patru ar însemna, automat, medalia de bronz. După victoria în faţa Slovaciei de ieri, scor 3:0, tricolorele au jucat azi meciul decisiv cu Spania, selecţionată cu două jucătoare de origine chineză în lot. Campioanele europene en titre s-au impus, scor 3:0, la finele unei încleştări destul de dificile. Filimon s-a bazat pe Szocs, Samara şi Dodean, în timp ce Irina Ciobanu şi Adina Diaconu au rămas pe bancă.

Sfertul de finală are loc mâine, eventuala semifinală e programată sâmbătă, în timp de ultimul act e duminică.

Rezultatele partidelor din România - Spania 3-0

Bernadette Szocs - Galia Dvorak 3:0

Eliza Samara - Xiao Maria 3:2

Dana Dodean - Xuan Zhang 3:1

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici