România a trecut-o pe lista oficială şi pe Denisa Dedu, pentru meciul cu Australia, la CM din Serbia

Antrenorul naţionalei de handbal feminin, Gheorghe Tadici, a întregistrat-o în lotul oficial al echipei şi pe portarul Denisa Dedu, pentru meciul cu Australia, de luni.

125 afișări
Imaginea articolului România a trecut-o pe lista oficială şi pe Denisa Dedu, pentru meciul cu Australia, la CM din Serbia

România a trecut-o pe lista oficială şi pe Denisa Dedu, pentru meciul cu Australia, la CM din Serbia (Motaj foto)

Potrivit anunţului de luni al forului internaţional de profil, România a trecut-o pe foaia oficială de joc pe portarul Denisa Dedu (19 ani), pentru care partida cu Australia va reprezenta debutul la CM din Serbia, în al optulea meci internaţional din carieră pentru naţionala de senioare.

Pentru prima partidă de la CM din Serbia, de sâmbătă, cu Tunisia, care a reprezentat şi prima victorie a tricolorelor, scor 27-17 (15-8), antrenorul Gheorghe Tadici a înscris în lotul oficial doar 15 jucătoare, menajând-o atunci pe portarul titular Paula Ungureanu.

Tot luni, IHF a anunţat că o completare oficială a lotului a operat şi viitoarea adversară a României, Cehia, care a trecut-o pe foaie pe Petra Vitkova (34 de ani), care a fost accidentată şi nu a putut fi folosită în prima etapă a CM.

Luni sunt programate meciuri la CM doar în grupele C şi D, România urmând să întâlnească Australia (ora 20.15). Celelalte partide sunt:

Grupa C: Paraguay-Angola, Spania-Polonia, Argentina-Norvegia;

Grupa D: Tunisia-Ungaria, Cehia-Germania.

Programul în continuare al meciurilor din grupa D, din care face parte şi naţionala României, este următorul:

10 decembrie: Cehia-Tunisia, Germania-România (ora 18.00), Ungaria-Australia;

12 decembrie: Australia - Cehia, Germania - Tunisia, România - Ungaria (20.15);

13 decembrie: Tunisia - Australia, Ungaria - Germania, România - Cehia (20.15).

Echipa României va juca la Novi Sad până în optimile de finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici