România a urcat o poziţie în clasamentul FIFA, până pe locul 41

  • În ierarhia actualizată la 21 octombrie, echipa naţională de fotbal a României ocupă locul 41, o poziţie mai sus comparativ cu luna septembrie, a anunţat vineri Federaţia Română de Fotbal.
  • Naţionala României are 1452 de puncte şi, dintre adversarele din grupa de calificare pentru Campionatul Mondial, e depăşită doar de Germania, care se află pe locul 12, cu 1642 de puncte.
148 afișări
Imaginea articolului România a urcat o poziţie în clasamentul FIFA, până pe locul 41

România a urcat o poziţie în clasamentul FIFA, până pe locul 41

Celelalte reprezentative din grupa tricolorilor sunt în afara Top 50:

  • Islanda – locul 62 (1397 de puncte)
  • Macedonia de Nord – locul 74 (1343 de puncte)
  • Armenia – locul 89 (1257 de puncte)
  • Liechtenstein – locul 190 (903 puncte)

În luna noiembrie, România va juca ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, împotriva Islandei pe teren propriu (11 noiembrie, ora 21:45) şi în deplasare cu Liechtenstein (14 noiembrie, ora 19:00). Cu două victorii, tricolorii îşi asigură calificarea la baraj.

În clasamentul FIFA, Belgia e în continuare lider, în ciuda înfrângerilor suferite în faţa Franţei (locul 3) în semifinalele UEFA Nations League şi Italiei (locul 4), în finala mică a competiţiei.

Brazilia, cupanta locul 2, şi Anglia, locul 5, completează vârful ierarhiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici