România-Anglia, scor final. Mirel Rădoi şi-a felicitat jucătorii

  • Anglia – România 1-0 (gol Marcus Rashford, min. 68 din penalty)
  • Lotul Angliei este cotat la 1,25 miliarde €
  • Lotul României e cotat la 75 de milioane €
787 afișări
Imaginea articolului România-Anglia, scor final. Mirel Rădoi şi-a felicitat jucătorii

România-Anglia, scor final. Mirel Rădoi şi-a felicitat jucătorii

România a pierdut amicalul de lux pe care l-a jucat cu Anglia la Middlesbrough. Nu a fost, însă, uşor pentru englezi. Chiar dacă sunt favoriţi să câştige Campionatul European din această vară, elevii lui Southgate ne-au bătut doar din cauza unui penalty. Niţă nici măcar nu a plonjat după execuţia modestă a lui Rashford, dar şi-a luat revanşa 10 minute mai târziu când a apărat lovitura lui Henderson.

După meci, selecţionerul Mirel Rădoi şi-a felicitat jucătorii, chiar dacă au pierdut: „Sunt foarte fericit de felul cum au reacţionat băieţii, felul cum au jucat, cum au conceput fazele, cu încredere, cu personalitate, curaj. Cred că am venit în această seară să facem un joc aşa cum ne-am propus, am jucat foarte bine, am jucat deschis împotriva unei echipe foarte bune, dar cred că ne-am ridicat la înălţimea adversarului, la intensitatea meciului”.

CITEŞTE AICI: „Black Lives Matter”. Fotbaliştii englezi şi români au îngenuncheat înainte de meciul amical. Doi tricolori au refuzat să participe la gest

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici