România are şapte sportivi la Campionatele Europene de Mountain Bike Cross-Country

În aceste zile se desfăşoară Campionatele Europene de Mountain Bike Cross-Country. Competiţia are loc la Graz-Stattegg (Austria), iar România a deplasat 7 sportivi.

86 afișări
Imaginea articolului România are şapte sportivi la Campionatele Europene de Mountain Bike Cross-Country

România are şapte sportivi la Campionatele Europene de Mountain Bike Cross-Country

Juniorii Silviu Buzan, Eszter Berecki şi sporitivii U23 Vlad Dascălu, Ede Molnar, Vlad Păcurar, Robero Burţa şi Gerhard Dumitrescu fac parte din lotul României deplasat în localitatea austriacă. Vlad Dascălu este componentul naţionalei de la care se aşteaptă cele mai importante performanţe. Tânărul este una dintre revelaţiile din acest sezon. A reuşit să câştige o etapă, la Nove Mesto, Cehia, dar a obţinut şi un loc 3 la o altă etapă de Cupă Mondială.

La întrecerea feminină, se aşteaptă ca Eszter Bereczki să obţină un rezultat notabil. Sportiva noastră a fost aleasă să participe la stagiul de pregătire desfăşurat de Centrul Mondial de Ciclism din Aigle, la invitaţia Uniunii Cicliste Internaţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici