România e norocoasă. Cel mai valoros jucător al Norvegiei, Haaland, poate rata meciul

  • Norvegia – România se joacă la Oslo pe 11 octombrie
  • Erling Haaland este cel mai valoros jucător al Norvegiei
  • Cota de transfer a lui Haaland este de 80 de milioane de euro
556 afișări
Imaginea articolului România e norocoasă. Cel mai valoros jucător al Norvegiei, Haaland, poate rata meciul

România e norocoasă

Mirel Rădoi primeşte veşti bune de la Dortmund. Nemţii de la Borussia nu vor să îl lase pe Erling Haaland să joace la naţionala Norvegiei.

Carantina poate deveni obligatorie în Germania pentru toţi fotbaliştii întorşi de la echipele naţionale. Tocmai de aceea există posibilitatea ca atacantul Borussiei să nu fie lăsat la naţională.

Directorul sportiv al lui Dortmund, Michael Zorc a declarat pentru L`Equipe faptul că „Văzând ultimele informaţii, nu cred că următoarea pauză pentru meciurile echipelor naţionale va fi o problemă. Situaţia privind zonele de risc nu se va schimba de la 1 octombrie, cel puţin asta am auzit miercuri. Dacă lucrurile rămân aşa, putem ieşi din carantină după un test negativ de COVID-19. Dar, dacă nu va mai fi cazul, iar jucătorii vor fi nevoiţi să intre în carantină pentru cinci zile sau mai mult, vor rata antrenamentele şi poate chiar un meci, aşa că nu le vom permite să meargă la echipele naţionale.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici