România - Germania, azi în finala Campionatului European la tenis de masă

Echipa feminină a României s-a calificat în finala Campionatelor Europene de la Luxemburg, după ce a învins Rusia cu 3-0 în semifinale, scrie ProSport.

2425 afișări
Imaginea articolului România - Germania, azi în finala Campionatului European la tenis de masă

România- Germania, azi în finala Campionatului European la tenis de masă

Evoluţia tricolorelor

  • Eliza Samara vs Yana Noskova – 3:2
  • Daniela Dodean Monteiro vs Polina Mikhailova – 3:0
  • Bernadette Szocs vs Olga Vorobeva – 3:1

Echipa Romaniei este compusă din: Eliza, Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Irina Ciobanu. Antrenor: Viorel Filimon.

”Povestea europenelor a început cu dorinţa noastră declarată de a învinge toate obstacolele şi de a ne demonstra nouă înşine că suntem cei mai buni. Conştienţi de valoarea noastră, fără să fim însă aroganţi, ne-am propus să trecem de fiecare meci fără să ne subestimem adversarul, dar obligându-l prin joc să ne recunoască superioritatea. Aşa am ajuns în finală. În finala celei mai frumoase probe, proba pe echipe, cea care dă proiecţia unei imagini, ROMÂNIA! Sunt mândră să fac parte dintr-o echipă care îmi este o a doua familie. HAI România!”, a declarat Beatrice Romanescu, PR & Marketing, Federaţia Română de Tenis de Masă.

În finala programată duminică, România va înfrunta echipa Germaniei, care a eliminat Olanda cu 3-2, după ce a fost condusă cu 1-0 şi 2-1. Germania are în componenţă două jucătoare de origine chineză, pe Shan Xiaona şi Han Ying.

Echipa feminină a României are trei titluri europene în palmares, dar ultimul a fost obţinut în urmă cu 12 ani. Germania a fost campioană la ultimele trei ediţii pe echipe, iar în total deţine 7 medalii de aur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici