România, în grupă cu Italia şi Kosovo, în primul tur preliminar al CE la handbal masculin din 2018

Echipa naţională de handbal masculin a României va evolua în grupa C a primului tur preliminar al Campionatului European din 2018, potrivit tragerii la sorţi de marţi, de la Viena.

217 afișări
Imaginea articolului România, în grupă cu Italia şi Kosovo, în primul tur preliminar al CE la handbal masculin din 2018

România, în grupă cu Italia şi Kosovo, în primul tur preliminar al CE la handbal masculin din 2018

Componenţa celor trei grupe preliminare este următoarea:

Grupa A: Grecia, Belgia, Cipru;

B: Estonia, Luxemburg, Georgia;

C: România, Italia, Kosovo.

Meciurile vor începe în luna octombrie, iar câştigătoarea fiecărei grupe din primul tur al preliminariilor se va califica în play-off-ul pentru accederea în faza a doua a preliminariilor CE din 2018.

Partidele din play-off vor avea loc în 6-7, respectiv 9-10 aprilie 2016.

În acest an, echipa României a ratat calificarea la turneele finale ale Campionatului Mondial din 2015, respectiv Campionatului European din 2016.

Naţionala nu are antrenor după ce Eliodor Voica a demisionat în aprilie, iar francezul Christian Gaudin a condus echipa doar în cele două meciuri cu Suedia, din play-off-ul CM din 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici