România întâlneşte Slovenia în calificările pentru Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României va întâlni Slovenia în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Partida va avea loc în aprilie 2023, în deplasare.

494 afișări
Imaginea articolului România întâlneşte Slovenia în calificările pentru Billie Jean King Cup

România întâlneşte Slovenia în calificările pentru Billie Jean King Cup

La o zi după spectaculoasa victorie contra Ungariei, scor 4-0 la general, de la Oradea, echipa reprezentativă feminină a României şi-a aflat duminică adversara din calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup.

Conform tragerii la sorţi, efectuată chiar de către fosta mare jucătoare care dă numele actual al competiţiei, România va întâlni Slovenia, în deplasare, partida urmând să se dispute în zilele de 14 şi 15 aprilie 2023.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bjkc,
slovenia,
tenis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici