România îşi află adversarul primului tur a Grupei Mondiale la Fed Cup

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat, luni, lista capilor de serie pentru tragerea la sorţi Fed Cup 2019. România a promovat în prima Grupă Mondială, după victoriile cu Elveţia şi Canada, însă nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi care va avea loc marţi, 24 iulie.

248 afișări
Imaginea articolului România îşi află adversarul primului tur a Grupei Mondiale la Fed Cup

România îşi află adversarul primului tur a Grupei Mondiale la Fed Cup

Naţionala de tenis feminin îşi va afla adeversarul primului tur de Fed Cup. Cehia, SUA, Belarus şi Franţa sunt posibilii adversari ai României, care va disputa primul meci în Grupa Mondială, după 2 ani.Echipa noastră se bazează pe jucătoare de top din circuitul WTA: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan.

Finala Fed Cup 2018 va avea loc la Praga şi se va disputa între Cehia ş SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici