România - Italia 0-2, după prima zi la Billie Jean King Cup - Buzărnescu a pierdut meciul doi

  • Mihaela Buzărnescu a pierdut al doilea meci al Românie la "Billie Jean King Cup", după ce a fost învinsă cu 2-6, 6-2, 6-7, de Martina Trevisan.
  • România este condusă cu 2-0 şi trebuie să câştige sâmbătă toate cele trei meciuri, pentru a câştiga confruntarea cu Italia în play-off-ul competiţiei.
232 afișări
Imaginea articolului România - Italia 0-2, după prima zi la Billie Jean King Cup - Buzărnescu a pierdut meciul doi

România - Italia 0-2, după prima zi la Billie Jean King Cup - Buzărnescu a pierdut meciul doi

Confruntarea de vineri dintre Mihaela Buzărnescu (137 WTA) şi Martina Trevisan (99 WTA), cea mai bine clasată jucătoare a italincelor, s-a încheiat 2-6, 6-2, 6-7.

Buzărnescu a pierdut primul set, italianca impunându-se într-o manieră categorică, cu 6-2.

În setul 2 Buzărnescu a debutat cu două break-uri, a dus scorul la 4-0, de unde Trevisan nu a mai reuşit să recupereze.

În decisiv, s-a mers din break, în break până la 2-2, apoi la 3-3 Mihaela a mai luat un break, dar la şi cedat, scorul devenind 4-4.

În game-ul 9, românca a reuşit să câştige din nou pe serviciul italiencei, după ce a salvat o minge de game.

La 5-4, Buzărnescu a servit, dar a ratat 2 mingi de meci şi în cele din urmă a cedat game-ul, scorul devenind 5-5.

Mihaela a valorificat cea de a 5-a şansă de break, la capătul game-ului 10, cel mai lung şi mai dramatic al meciului, ducând scorul la 6-5.

Servind din nou pentru meci, Buzărnescu a pierdut încă o dată pe propriul serviciu şi a dus setul la tie-break.

Tie-break în care Buzărnescu, vizibil afectată de efort, a cedat în cele din urmă, Trevisan aducând cea de a doua victorie a Italiei, după mai bine de 3 ore de joc.

Sâmbătă, Irina Bara o va întâlni pe Trevisan, iar Mihaela Buzărnescu pe Elisabetta Cocciaretto.

La dublu, căpitanul jucător al României, Monica Niculescu, va face pereche cu Gabriela Ruse şi vor evolua contra cuplului alcătuit din Jasmine Paolini şi Giulia Gatto-Monticone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici