România Joacă Tenis la Dublu: 440 de echipe se vor înfrunta în simultanul de turnee

Ediţia a 3-a a evenimentului România Joacă Tenis la Dublu va avea loc în weekendul 18-20 noiembrie şi aduce în prim plan jucători de valoare în cluburile de tenis din 17 oraşe, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

175 afișări
Imaginea articolului România Joacă Tenis la Dublu: 440 de echipe se vor înfrunta în simultanul de turnee

România Joacă Tenis la Dublu: 440 de echipe se vor înfrunta în simultanul de turnee

880 de jucători se vor afla pe terenurile de tenis din 17 localităţi pentru a lua parte la cel mai mare simultan de turnee la dublu din ţară: România Joacă Tenis la Dublu, coordonat de Circuitul Tenis Partener.

Startul acestui eveniment din lumea sportului alb va avea loc vineri seara, 18 noiembrie, în cluburile care găzduiesc cele mai mari turnee. În top 3 al oraşelor cu cea mai mare participare în acest simultan de turnee se află:

• Bucureşti cu 95 de echipe, ce vor juca în 2 cluburi, respectiv în Academia de Tenis Herăstrău şi în As Club Politehnica;
• Craiova cu 42 de echipe, iar meciurile au loc în Tenis Club Olimp;
• Oradea cu 37 de echipe, care vor evolua la clubul Antonio Alexe.

În total, în weekendul 18-20 noiembrie 2016, vor avea loc nu mai puţin de 600 de meciuri, ce se vor desfăşura în acelaşi timp, în 19 cluburi din ţară: Bucureşti - în 2 cluburi, Arad, Bistriţa, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca - în 2 cluburi, Craiova, Mamaia – Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Piatra Neamţ, Sibiu, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara şi Tecuci. Numărul de jucători înregistrat în acest eveniment reprezintă un record absolut în istoria simultanelor de turnee dedicate amatorilor care s-au desfăşurat în ţara noastră, la ediţia de anul trecut participând 375 de echipe.

Practic, în toată România pasiunea pentru tenis va ajunge la cote maxime pe durata acestor zile. Participanţii, amatori de la nivelul 4 până la cei mai buni, de talie profesionistă, respectiv de la nivelul 9, vor evolua exclusiv în probe de dublu, în diverse formate. Indiferent de abilitate însă, fiecare jucător are un loc potrivit în competiţie datorită sistemului propus de Circuitul Tenis Partener, bazat pe niveluri de competitivitate.

Toţi participanţii la România Joacă Tenis la Dublu, aflat la ediţia a treia, vor primi la înregistrarea în competiţie tricoul oficial, produs din bumbac 100%, într-o nuanţă atractivă de albastru şi este imprimat cu emblema evenimentului în culoare albă. În pachetul de participare se va regăsi şi un produs oferit de Persil, sponsorul oficial al simultanului de turnee, şi un voucher cu discount de 20% la cumpărături oferit de Tennis Warehouse Europe. Câştigătorii probelor din acest eveniment vor fi primi diplome, medalii şi produse sportive oferite de sponsori.

Evenimentul reprezintă punctul de referinţă în calendarul competiţional al sezonului de iarnă Winter Series 2016-2017, care va debuta în săptămâna 1 - 6 noiembrie. În total, în primele două luni ale sezonului indoor, sunt programate peste 50 de competiţii în toată ţara, calendarul fiind disponibil online pe site-ul oficial www.tenispartener.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici