România - Kazahstan, primul meci pentru Cosmin Contra ca antrenor la echipa naţională

România şi Kazahstan vor juca în această seară, de la ora 21:45, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, transmis în direct pe TVR 1. Este primul meci al lui Cosmin Contra în calitate de antrenor al echipei naţionale a României, după plecarea lui Christoph Daum.

1999 afișări
Imaginea articolului România - Kazahstan, primul meci pentru Cosmin Contra ca antrenor la echipa naţională

România - Kazahstan, primul meci pentru Cosmin Contra ca antrenor la echipa naţională (Sursa:FRF)

Venit de la Dinamo după un start apatic de campionat, Contra are de gestionat un final de campanie fără miză în lupta pentru calificare, dar care poate lămuri definitiv felul în care trebuie să abordăm următoarea campanie de calificare, scrie ProSport

Fără să modifice drastic felul în care a făcut selecţia în comparaţie cu perioada neamţului, Cosmin Contra a ales să dea o şansă unor fotbalişti care, prin prestaţiile recente, au obligat practic selecţionerul să le dea o şansă.

Astfel, Alex Ioniţă de la Astra, jucător care a tras după el echipa în acest debut de sezon, este convocat pentru meciul de joi seară. De asemenea, de notat este prezenţa lui Nicuşor Bancu, omul de bandă stângă al Craiovei, fotbalist care ar putea chiar să debuteze în primul meci. De altfel, este de aşteptat ca selecţionerul să folosească nume surpriză în primul meci, cel de la Ploieşti cu Kazahstan, motiv pentru care în echipa de start ar putea apărea Ioniţă sau chiar Bancu, asta dacă Ganea de la Viitorul va fi păstrat pentru jocul mai greu din Danemarca, de pe 8 octombrie.

FRF a scos la vânzare circa 13.000 de bilete pentru meciul care se va disputa pe ”Ilie Oană” din Ploieşti, iar cu mai bine de două zile înainte de startul jocului se vânduseră deja 8000. Este de aşteptat ca stadionul să fie plin la ora jocului, în special pentru că în tribune vor fi şi grupuri din galeriile echipelor bucureştene, dar şi un grup importat din galeria Petrolului Ploieşti.

CITEŞTE ARTICOLUL PROSPORT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici