România - Lituania s-ar putea juca fără spectatori. UEFA a anunţat deschiderea unei proceduri disciplinare

Tricolorii lui Contra riscă să joace un nou meci din Liga Naţiunilor fără spectatori. În urma partidei de pe Naţionala Arena în faţa selecţionatei Serbiei, România s-ar putea alege cu o suspendare a terenului.

1186 afișări
Imaginea articolului România - Lituania s-ar putea juca fără spectatori. UEFA a anunţat deschiderea unei proceduri disciplinare

România - Lituania s-ar putea juca fără spectatori. UEFA a anunţat deschiderea unei proceduri disciplinare

UEFA a anunţat deschiderea unei proceduri disciplinare după ce fanii au folosit materiale pirotehnice în primele minute ale remizei cu Serbia,

România a mai suferit recent din cauza sancţiunilor primite de la UEFA: a fost nevoită să joace fără spectatori primul meci din Liga Naţiunilor, din septembrie, 0-0 cu Muntenegru la Ploieşti. La jocul cu Serbia de duminică, un sector de 1.000 de locuri a fost închis din cauza unei scandări a fanilor români din meciul contra sârbilor de la Belgrad, "Kosovo e Serbia", repetată şi la partida de pe Arena Naţională.

Acuzaţiile care i se aduc României după ultimul meci sunt de rasism, xenofobie, invadarea terenului şi folosirea de materiale pirotehnice.

Decizia UEFA este aşteptată până la începutul lunii noiembrie, iar naţionala ţării noastre riscă să joace din nou fără spectatori partida cu Lituania din Liga Naţiunilor, programată pe 17 noiembrie, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici