România nu mai are reprezentante la turneul de tenis de la Lyon. Irina Bara, ultima eliminată

  • Irina Bara a pierdut, marţi, confruntarea din primul tur al turneului WTA 250 de la Lyon
  • Românca a fost învinsă de elveţianca Stefanie Voegele, în trei seturi, 7-6, 6-7, 6-3, în aproape 3 ore de joc
  • În celalalt meci, Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de favorita numărul 4 Kristina Mladenovic, după ce a condus cu 1-0 în primul set
218 afișări
Imaginea articolului România nu mai are reprezentante la turneul de tenis de la Lyon. Irina Bara, ultima eliminată

Sursa foto: Mediafaxfoto

Întâlnire echilibrată între Stefanie Voegele (122 WTA) şi Irina Bara (128 WTA) din perspectiva locurilor ocupate în clasamentul general. Favorita caselor de pariuri în partida de pe tabloul principal al turneului WTA 250 Open 6ème Sens Métropole de Lyon a fost, însă, elveţianca Voegele.

Aceasta a şi câştigat primul set, după un joc echilibrat, cu nu mai puţin decât 6 break-uri, câte 3 de fiecare parte, decis clar la tiebreak de elveţiancă. Cele două au dus setul secund din nou la tiebreak, câştigat de data aceasta de româncă.

În decisiv, Bara i-a luat un prim break elveţiencei, dar la cedat înapoi imediat, pierzând apoi şi următorul game pe propriul serviciu. La 5-2 pentru Voegele, Bara avea nevoie de un rebreak, pe care a fost la un pas să îl facă în game-ul 9, însă Voegele a contracarat bine şi a câştigat prima minge de meci pe care şi-a procurat-o.

Elveţianca s-a impus în final cu 7-6, 6-7, 6-3 şi va întâlni în turul 2 pe câştigătoarea dintre Harmony Tan (188 WTA) şi Paula Badosa Gibert (73 WTA).

Turneul de la Lyon este dotat cu premii totale de 235,238 de dolari, din care Irina Bara primeşte pentru participarea pe tabloul principal 1 punct ATP şi 2.675 de dolari.

Mihaela Buzărnescu (135 WTA) a întalnit-o pe favorita numărul 4 a turneului, Kristina Mladenovic (53 WTA). Buzărnescu s-a impus greu în primul set, după un joc în care Mladenovic a făcut 10 duble greşeli la serviciu şi a servit ceva mai slab cu primul, decât românca.

Mladenovic trece în turul 2 cu scorul de 5-7, 7-5, 6-2, în 2 ore şi 45 de minut şi o va întâlni pe rusoaica Margarita Gasparyan (131 WTA).

Mihaela Buzărnescu primeşte pentru participare 1 punct ATP şi 2.675 USD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici