România poate pierde 9.25 milioane de euro, oferiţi de UEFA fiecărei echipe calificate la EURO 2020

UEFA a pregătit suma de 9.25 de milioane de euro fiecărei echipe care reuşeşte să se califice la Campionatul European din 2020, bani pe care România este foarte aproape să îi piardă.

622 afișări
Imaginea articolului România poate pierde 9.25 milioane de euro, oferiţi de UEFA fiecărei echipe calificate la EURO 2020

România poate pierde 9.25 milioane de euro, oferiţi de UEFA fiecărei echipe calificate la EURO 2020

Naţionala pregătită de Cosmin Contra a pierdut meciul cu Suedia, 0-2, şi a ratat şansa accederii în grupele turneului final în urma preliminariilor clasice. Singura posibilitate pe care o mai are România pentru a ajunge la EURO este play-off-ul Ligii Naţiunilor. Acolo unde "tricolorii" vor disputa două meciuri, o semifinală, cu una dintre naţionalele Islandei sau Scoţiei, adversară care va fi stablită prin tragerea la sorţi de la Nyon, şi o finală.

UEFA a pregătit şi alte sume de bani, pe care echipele le vor primi pe parcursul turneului final:

750.000 de euro rezultatul de egalitate
un milion de euro victoria din grupe
1,5 milioane de euro pentru trecerea de grupe
2,5 milioane de euro - sferturile competiţiei
4 milioane de euro - semifinale
5 milioane de euro va primi naţionala care va pierde finala
8 milioane de euro ia echipa care câştigă trofeul

Cele 12 oraşe care găzduiesc meciurile de la EURO 2020:

Copenhaga
Bucureşti
Amsterdam
Dublin
Bilbao
Budapesta
Glasgow
Baku
Roma
Sankt Petersburg
Londra
Munchen


Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici