România s-a calificat în finala pe echipe la CE de gimnastică feminină de la Sofia

Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat, joi, în finala Campionatului European de la Sofia, cu un total de 171.130 puncte.

363 afișări
Imaginea articolului România s-a calificat în finala pe echipe la CE de gimnastică feminină de la Sofia

România s-a calificat în finala pe echipe la CE de gimnastică feminină de la Sofia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa de senioare a României, în componenţa Larisa Iordache, Diana Bulimar, Ştefania Stănilă, Andreea Munteanu, Silvia Zarzu, s-a clasat pe locul doi în calificări, cu un total de 171.130 puncte, după Marea Britanie (172.147) şi înaintea Rusiei (170.621). În finală s-au calificat primele opt echipe din concursul de calificări.

Concursul de joi stabileşte şi finalistele pe aparate, care va avea loc duminică, finala pe echipa fiind programată în ziua precedentă.

TITLURILE ZILEI

România a cucerit o primă medalie la CE de la Sofia, miercuri, prin echipa de junioare, în componenţa, Laura Jurcă, Andreea Iridon, Anda Butuc, Andra Stoica şi Andreea Ciurusniuc, care a urcat pe treapta a treia a podiumului, cu un total de 164.972 puncte.

De asemenea, în finalele pe aparate ale junioarelor s-au calificat Laura Jurcă, la individual-compus, sărituri şi sol, Andreea Iridon la individual-compus, bârnă şi sol, iar Anda Butuc la bârnă.

Obiectivul delegaţiei României la CE de la Sofia este obţinerea a trei-patru medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici