România s-a calificat la Europenele de polo Under 15

  • Tricolorii mici au învins clar Cehia, scor 17-4.
  • În Grupa D, România ocupă primul loc.
  • La întrecerea continentală din Portugalia merg primele două clasate.
63 afișări
Imaginea articolului România s-a calificat la Europenele de polo Under 15

România le-a umplut plasa rivalilor

 

Selecţionata României s-a calificat la Campionatul European masculin de polo pe apă Under-15, după ce a învins echipa Cehiei cu scorul de 17-4 (2-0, 4-0, 6-3, 5-1), sâmbătă, la Praga, în ultimul său meci din Grupa D.
 
Constantin-Vlad Porfireanu a marcat 5 goluri, Andrei Marinescu 3, Ianis-George Soponar 2, Mihai-Nicolae Fitero 2, Şerban-Ilian Burda 2, Răzvan Andrei Alistar, Benett Bajusz, Mark-Laszlo Tokai au marcat golurile tricolorilor. Pentru gazde au punctat Jakub Subrt 3 şi Filip Dittmer.
 
Înaintea meciurilor de duminică, zi în care echipa noastră va sta, România ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de Turcia, 7 puncte, Cehia, 6 puncte, R. Moldova, 0 puncte, Elveţia, 0 puncte.
 
Primele două clasate se vor califica la Campionatul European care se va avea loc în perioada 4-11 iulie, la Loule (Portugalia).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici