România U20 - Danemarca U20, în turneul locurilor 5-8 de la Campionatul Mondial de handbal tineret

România a ieşit din cursa pentru medalii la Campionatul Mondial de handbal tineret din Ungaria, după ce a fost învinsă de ţara gazdă cu 31-26. Echipa antrenată de Gheorghe Tadici mai are de jucat două meciuri în turneul locurilor 5-8.

246 afișări
Imaginea articolului România U20 - Danemarca U20, în turneul locurilor 5-8 de la Campionatul Mondial de handbal tineret

România U20 - Danemarca U20, în turneul locurilor 5-8 de la Campionatul Mondial de handbal tineret

Handbalistele noastre au de luat o revanşă în faţa Danemarcei, după ce au pierdut cu 42-23 meciul din grupă. În cazul în care vor câştiga partida contra nordicelor, ele vor putea fi premiate de MTS conform Normelor Finaciare ale Legii Sportului 1447. Conform legistaţiei în vigoare, toţi sportivii, toate loturile care se clasează pe locurile 1-6 la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale, Campionatele Europene pot fi recompensaţi / recompensate financiar.

În al doilea meci al turmeului 5-8 se vor întâlni Olanda şi Franţa.

TITLURILE ZILEI

Cele două semifinale ale Campionatului Mondial sunt Ungaria – Coreea de Sud şi Rusia – Norvegia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici