România va întâlni Grecia în optimile CE de polo

Echipa naţională de polo a României va întâlni selecţionata Greciei în optimile de finală ale Campionatului European de la Belgrad.

618 afișări
Imaginea articolului România va întâlni Grecia în optimile CE de polo

România va întâlni Grecia în optimile CE de polo (Imagine:Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

Naţionala României a încheiat grupa C pe locul 2, iar duminică, de la ora 19.45, va juca în compania Greciei, care a încheiat pe locul 3 în grupa D.

Campioana europeană din 2016 va obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio. De asemenea, echipele luptă şi pentru calificarea la turneul preolimpic de la Trieste, din aprilie, la care vor lua startul 12 echipe, din care cinci europene. Italia are asigurat un loc, fiind gazda turneului de la Trieste. Primele trei clasate la acest turneu preolimpic se vor califica la JO de la Rio.

TITLURILE ZILEI

La ediţia din 2014 a Campionatului European, România s-a clasat pe locul 8.

Campioana europeană en-titre este Serbia, care este deja calificată la JO din 2016 în calitate de câştigătoare a Ligii Mondiale în 2015. De asemenea, Croaţia şi Grecia sunt calificate, după ce au încheiat pe locurile 2-3 la CM din 2015, după Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici