România va întâlni Ucraina în primul tur al grupei I a Cupei Davis

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni în perioada 31 ianuarie - 2 februarie 2014, în deplasare, reprezentativa similară a Ucrainei, în primul tur al Grupei I, zona Euro-Africană, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi.

168 afișări
Imaginea articolului România va întâlni Ucraina în primul tur al grupei I a Cupei Davis

Horia Tecău (Imagine: Raul Stef / Mediafax Foto)

România şi Ucraina se vor întâlni pentru a doua oară în Cupa Davis, după ce în 2010 "tricolorii" se impuneau pe teren propriu cu scorul de 3-1, tot în Grupa I.

Din echipa Ucrainei fac parte Serghei Stahovski (103 ATP, fost număr 31 ATP), Denis Molceanov (190 ATP), Alexandr Dolgopolov (59 ATP, fost număr 13 ATP), Illia Marcenko (152 ATP), Oleksandr Nedoviesov (99 ATP) şi Vladislav Manafov (611 ATP), informează daviscup.com.

Dacă va trece de Ucraina, România va întâlni în turul doi, pe teren propriu, reprezentativa Suediei, care nu are adversar în primul tur. Meciurile ar urma să aibă, cel mai probabil în perioada 4-6 aprilie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici