Românul Serghei Tvetcov s-a clasat pe locul trei în etapa a III-a a Turului Colorado

Ciclistul român născut în Republica Moldova Serghei Tvetcov s-a clasat, miercuri, pe locul trei în etapa a III-a a Turului Colorado încheiată după 154,9 kilometri în staţiunea montană Monarch Mountain.

141 afișări
Imaginea articolului Românul Serghei Tvetcov s-a clasat pe locul trei în etapa a III-a a Turului Colorado

Românul Serghei Tvetcov s-a clasat pe locul trei în etapa a III-a a Turului Colorado (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tvetcov a venit cu o întârziere de 20 de secunde faţă de câştigătorul etapei, americanul Tejay van Garderen. Pe locul secund, în acelaşi timp cu Van Garderen, a venit polonezul Rafal Majka, câştigătorul clasamentului căţărătorilor în Turul Franţei din acest an.

În clasamentul general, Serghei Tvetcov se află pe locul cinci, la 37 de secunde în urma liderului Tejay van Garderen. Americanul este urmat de Rafal Majka, la 20 de secunde, belgianul Ben Hermans, la 23 de secunde, şi americanul Thomas Danielson, la 34 de secunde.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici