Romeo Surdu: Vrem să furnizăm surpriza etapei şi să batem la Cluj

Atacantul Romeo Surdu a declarat, duminică, că pentru ca FC Braşov să poată spera în continuare la un loc de Cupa UEFA, trebuie să se întoarcă de la Cluj cu toate cele trei puncte puse în meciul cu CFR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Suntem conştienţi că pentru noi este foarte important meciul de la Cluj, o partidă în care vom întâlni un adversar puternic. Eu am jucat la CFR Cluj şi am avut o perioadă foarte bună. Am evoluat cu ei şi în cupele europene şi pot spune că a fost frumos. Vom încerca să furnizăm supriza etapei în meciul de la Cluj. Pentru a ramâne în cursa pentru un loc în cupele europene trebuie obligatoriu să câştigăm. Ştim că nu este uşor însă va trebui să dăm totul pe teren", a spus fotbalistul braşovean.

Romeo Surdu a afirmat că forma sa bună din ultimele meciuri nu are un secret anume, doar pregătirea bună fiind cea care l-a adus de multe ori pe lista marcartorilor, dar şi motivaţia pe care i-o dă antrenorul Răzvan Lucescu. "Nu este un secret pentru forma bună pe care o traversez la FC Braşov. Avem un antrenor bun, care ştie să ne motiveze în plus. Deocamdată nu mă gândesc la echipa naţională, ci mă concentrez asupra echipei de club. Dar să fim serioşi, cine nu-şi doreşte să joace la echipa naţională? Eu trebuie să mă pregătesc cât mai bine, să am evoluţii bune şi apoi, dacă voi fi convocat, va fi ceva extraordinar", a precizat Surdu, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Romeo Surdu este golgheterul lui FC Braşov în acest campionat cu opt goluri marcate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici