Ronald Koeman rămâne antrenor la FC Barcelona. Depay şi Wijnaldum sunt următorii care semnează cu catalanii

Site-ul oficial al clubului FC Barcelona a anunţat joi seara că antrenorul Ronal Koeman rămâne la conducerea tehnică a echipei de fotbal şi în sezonul viitor.

298 afișări
Imaginea articolului Ronald Koeman rămâne antrenor la FC Barcelona. Depay şi Wijnaldum sunt următorii care semnează cu catalanii

Ronald Koeman rămâne antrenor la Barca. Depay şi Wijnaldum sunt următorii care semnează cu catalanii

Ronald Koeman va continua să antreneze FC Barcelona şi în sezonul 2021-2022, conform anunţului făcut de preşedintele clubului, Joan Laporta.

Acesta a confirmat joi după-amiază decizia: „După o perioadă de reflecţie, vicepreşedintele Rafael Yuste şi cu mine am convenit că vom continua actualul contract pe care îl avem cu Ronald Koeman."

El a adăugat: „Sunt foarte mulţumit de faptul că discuţiile noastre au dus la o unitate de opinie”.

"Îl vedem pe antrenor foarte motivat şi are deja un an de experienţă în acest vestiar, pe care vom încerca să îl facem mai competitiv. Cred că Koeman se evidenţiază şi pentru că este antrenorul pe care îl dorim", a adăugat Laporta.

Preşedintele a anunţat, de asemenea, sosirea unor jucători noi în următoarele zile: „Sper să pot anunţa un nou nume chiar săptămâna viitoare”.

Ar fi a patra sosire în vestiarul Barçei, după ce deja au fost anunţate numele lui Kun Agüero, Eric Garcia şi Emerson Royal.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Barça face presiuni pentru a semna cu Memphis Depay, acesta având pe masă o ofertă contractuală pentru 2 sau 3 ani.

De asemena, acesta susţine că Wijnaldum va semna cu Barça până în 2024, odată ce vor fi finalizate vizitele medicale.

Momentan nu sunt însă informaţii despre soarta lui Messi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici