Ronaldinho ar putea pleca din Paraguay. Cât a plătit pentru a fi mutat în arest la hotel

  • Reprezentanţii lui Ronaldinho au ajuns la o înţelegere cu procurorii paraguayeni
  • Ronaldinho şi Roberto de Assis au stat 32 de zile după gratii
  • Ronaldinho nu a renunţat la fotbal nici măcar în inchisoare
2078 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho ar putea pleca din Paraguay. Cât a plătit pentru a fi mutat în arest la hotel

Ronaldinho ar putea pleca din Paraguay. Cât a plătit pentru a fi mutat în arest la hotel

Câştigătorul Balonului de Aur şi fratele său aşteaptă cu sufletul la gură verdictul judecătorilor din 24 august. Cei doi sunt acuzaţi că  în luna martie au intrat cu paşapoarte false pe teritoriul Paraguayului. Ronaldinho susţine că paşapoartele au fost un cadou care le-ar fi permis accesul la un eveniment din oraş.

Până acum, Ronaldinho şi fratele său au stat o lună în închisoare. După ce au fost de acord să plătească 800.000 de dolari fiecare, amândoi s-au mutat într-un hotel din Asuncion şi au rămas acolo în arest.

Cât a stat închis, Ronaldinho i-a înnebunit pe colegii săi de suferinţă cu schemele sale şi a continuat să joace fotbal şi volei cu piciorul chiar şi în închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici