Ronaldo a marcat primul său gol în Europa League

Cristiano Ronaldo a pus capăt perioadei de secetă cu primul gol din carieră în Europa League, contribuind joi seara la victoria lui Manchester United pe terenul lui Sheriff Tiraspol, în grupele Europa League.

1005 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a marcat primul său gol în Europa League

Sursa foto: MediafaxFoto

Oamenii lui Erik ten Hag au suferit o înfrângere pe Old Trafford în debutul Grupei E, în faţa lui Real Sociedad, dar şi-au revenit, obţinând toate cele trei puncte în Moldova.

Diavolii Roşii au deschis scorul în prima repriză, când o frumoasă acţiune colectivă a fost finalizată cu sânge rece de Jadon Sancho din pasa lui Christian Eriksen.

Sancho, care a fost lăsat în afara lotului Angliei, anunţat mai devreme în cursul zilei, a fost aproape de un al doilea gol, dar şutul său jos a fost scos de pe linie de căpitanul Sheriff, Stjepan Radeljic.

United şi-a dublat avantajul înainte de pauză, graţie penalty-ului transformat de Ronaldo, acordat după ce Patrick Kpozo l-a împiedicat pe Diogo Dalot în careu.

Ronaldo ar fi putut să-şi ajungă la 700 de goluri pentru echipele de club, dar a trimis peste din lateral de la marginea suprafeţei, în timp ce la cealaltă poartă, Sheriff nu l-a pus niciodată în dificultate pe David de Gea.

Totuşi, Ronaldo şi-a extins la 144 recordul de goluri marcate în cupele europene, reuşita de joi fiind prima în Europa League, în actualul format. El a mai jucat în Cupa UEFA, în urmă cu aproape 20 de ani, când avea doar 17 ani, cu Sporting Lisabona, dar atunci nu a marcat.

Ronaldo nu mai marcase pentru United din 2 mai, din meciul cu Brentford, din Premier League.

În celălalt meci al grupei, Real Sociedad a ajuns la două victorii din două cu un succes cu 2-1 în faţa echipei lui Neil Lennon, Omonia Nicosia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici