Ronaldo a publicat pe Facebook o poză cu noul membru al familiei

Familia Ronaldo traversează o perioadă zbuciumată, marcată de o tragedie, dar şi de o bucurie.

3247 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a publicat pe Facebook o poză cu noul membru al familiei

Sursa Foto-Cristiano Ronaldo, Facebook

Familia Ronaldo traversează o perioadă zbuciumată, marcată de o tragedie, dar şi de o bucurie. 

Soţia lui Ronaldo, Georgina Rodriguez a dat naştere la doi gemeni, unul de sex feminin şi celălalt de sex masculin. Din păcate, băiatul a murit la naştere, dar fetiţa este bine şi sănătoasă. 

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a postat recent pe Instagram şi pe Facebook o poză de familie, alături de nevasta sa Georgina, recent revenită din spital, şi cei cinci copii (inclusiv fetiţa recent născută). 

"Casă dulce casă. Gio şi fetiţa noastră sunt în sfârşit împreună cu noi. Vrem să mulţumim tuturor pentru toate cuvintele şi gesturile amabile. Sprijinul dumneavoastră este foarte important şi am simţit cu toţii dragostea şi respectul pe care le aveţi pentru familia noastră. Acum este timpul să fim recunoscători pentru viaţa pe care tocmai am primit-o în această lume".

Fanii fotbalistului portughez i-au transmis condoleanţe pentru pierderea suferită, dar şi felicitări pentru noul-născut.

Chiar şi Facebook App a postat un comentariu:

"Mă bucur să văd nişte zâmbete pe feţele voastre. Rămâi puternic! 💙" 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici