Ronaldo, desemnat jucătorul anului în Serie A, în seara în care Messi a câştigat Balonul de Aur 2019

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Juventus, a primit, luni seara, premiul pentru cel mai bun jucător din Serie A, în 2019. Portughezul a ales să meargă la Milano pentru a-şi ridica premiul, refuzând astfel să călătorească la Paris, unde s-a clasat pe locul 3 în clasamentul pentru Balonul de Aur.

110 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, desemnat jucătorul anului în Serie A, în seara în care Messi a câştigat Balonul de Aur 2019

Ronaldo, desemnat jucătorul anului în Serie A, în seara în care Messi a câştigat Balonul de Aur

Prezenţa lui Ronaldo la evenimentul din Milano a fost un mister până în ultimul minut, scrie Marca. Portughezul a apărut în sală doar în momentul în care i-a fost acordat trofeul pentru cel mai bun jucător. Ulterior, acesta a ţinut un scurs discurs şi a plecat.

"Este o onoare să câştig acest trofeu. Le mulţumesc coechipierilor de la Juventus. Sunt foarte fericit să joc în Italia, e un campionat dificil. Le mulţumesc tuturor celor m-au votat. Vreau să câştig şi anul următor", a spus Ronaldo.

De asemenea, Ronaldo a făcut parte şi din echipa ideală a anului în Serie A. Din aceasta mai fac parte Samir Handanovic (Inter Milano), Joao Cancelo (fost jucător la Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Kalidou Koulibaly (Napoli), Aleksander Kolarov (AS Roma), Miralem Pjanic (Juventus), Nicolo Barella (Cagliari, Inter), Josip Ilicic (Atalanta), Fabio Quagliarella (Sampdoria) şi Duvan Zapata (Atalanta).

Premiul pentru cea mai bună jucătoare din Italia i-a aparţinut Manuelei Giugiano, legitimată la AS Roma. Toate distincţiile au fost acordate în urma voturilor primite de la fotbalişti, antrenori, arbitri şi jurnalişti.

În clasamentul pentru Balonul de Aur 2019, Cristiano Ronaldo a încheiat pe locul al treilea, sub Lionel Messi şi Virgil van Dijk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici