Ronaldo nu a fost în lot la Al Nassr la meciul cu Al Tai, dar va juca în curând împotriva lui Messi

Ronaldo nu a fost inclus în lotul lui Al Nassr Riyadh pentru meciul de vineri din Liga profesionistă saudită cu Al Tai, câştigat de echipa sa cu 2-0 (1-0), în contextul în care presa europeană a relatat că atacantul portughez urma să debuteze în ciuda faptului că are o suspendare de două meciuri.

2548 afișări
Imaginea articolului Ronaldo nu a fost în lot la Al Nassr la meciul cu Al Tai, dar va juca în curând împotriva lui Messi

Hepta

Jucătorul de 37 de ani ratează primele două meciuri interne pentru clubul din Arabia Saudită, după ce a fost suspendat de Federaţia Engleză de Fotbal (FA) pentru că a lovit un telefon din mâna unui fan, după înfrângerea lui Manchester United la Everton, în aprilie.

Potrivit Regulamentului FIFA privind Statutul şi Transferul Jucătorilor (RSTP), orice sancţiune de până la patru meciuri care a fost dată unui jucător de către fosta sa asociaţie trebuie "aplicată de noua asociaţie".

Meciul cu Al Tai a fost programat iniţial pentru joi, dar a fost amânat cu 24 de ore din cauza ploii abundente şi a condiţiilor meteo care au afectat electricitatea stadionului.

După ce a fost lăsat în afara lotului pentru meciul din Pro League cu Al-Tai, Ronaldo a asistat din tribune la victoria echipei sale, în mijlocul unui cor de fani care scandau numele noului lor jucător.

Brazilianul Anderson Talisca a deschis scorul în minutul 42, aducând echipa gazdă în avantaj, după care a făcut dubla, imediat după pauză, pentru scorul final de 2-0.

Conform relatărilor din social media locală, Ronaldo a fost fotografiat aplaudând golurile coechipierului său de la Al-Nassr, care încearcă să îşi consolideze locul în fruntea campionatului.

Cu Ronaldo pregătit pentru o perioadă prelungită ca spectator, din cauza suspendării, dar şi a unor presupuse complicaţii cu privire la semnarea contractului său, debutul său pentru Al Nassr ar putea avea loc la 19 ianuarie, când un All-Star XI saudit va înfrunta Paris Saint-Germain-ul lui Lionel Messi în Riyadh Season Cup.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici