Ronaldo poate debuta pentru Juventus într-o partidă amicală cu Real Madrid

Cristiano Ronaldo are şansa să debuteze la Juventus chiar într-o partidă cu fosta sa echipă, Real Madrid. Cele două vor participa la un turneu amical în SUA, la începutul lunii august.

194 afișări
Imaginea articolului Ronaldo poate debuta pentru Juventus într-o partidă amicală cu Real Madrid

Ronaldo poate debuta pentru Juventus într-o partidă amicală cu Real Madrid

Cristiano Ronaldo a scris istorie pentru Real Madrid, iar acum poate debuta în tricoul lui Juventus chiar împotriva madrilenilor, la International Champions Cup. Potrivit tragerii la sorţi, duelul va avea loc pe 5 august. La competiţia organizată pe continentul american vor participa şi alte echipe de top. Man. City, Man. United, Arsenal, Bayern şi Liverpool vor lua startul şi ele la cel mai puternic turneu amical din lume.

În cei 9 ani petrecuţi în capitala Spaniei, Ronaldo s-a remarcat printr-un număr impresionant de goluri. A marcat de 450 de ori în 428 de partide. La capitolul trofee, portughezul este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istorie. A câştigat 16, dintre care 4 Champions League, 2 campionate ale Spaniei, 2 Cupe ale Spaniei, 2 Supercupe ale Spaniei şi 3 Supercupe ale Europei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici