Ronaldo s-a fotografiat alături de trofeele sale: Nu mi-am imaginat că voi face o asemenea poză - FOTO

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo (32 de ani), s-a fotografiat alături de trofeele individuale, în oraşul natal Funchal, şi a mărturisit că în perioada copilăriei nu se aştepta să cucerească atâtea titluri.

575 afișări
Imaginea articolului Ronaldo s-a fotografiat alături de trofeele sale: Nu mi-am imaginat că voi face o asemenea poză - FOTO

Ronaldo s-a fotografiat alături de trofeele sale: Nu mi-am imaginat că voi face o asemenea poză - FOTO

Printre trofeele câştigate de internaţionalul portughez se numără cinci Baloane de Aur, patru Ghete de Aur, două titluri FIFA The Best şi unul FIFA World Player.

"Când jucam pe străzile din Madeira, visând să ajung în fotbalul mare, nu mi-am putut imagina că voi face o asemenea fotografie. Dedic acest moment, în primul rând, familiei, prietenilor, coechipierilor, antrenorilor de la care am avut de învăţat şi acelora cu care am lucrat la echipele de club şi la naţională. În cele din urmă, mulţumiri speciale fanilor mei! Aceste trofee sunt şi ale voastre!", a notat Cristiano Ronaldo, într-o postare pe Instagram.

Trofeele cucerite de Cristiano Ronaldo se regăsesc în muzeul personal al fotbalistului, la Funchal, în Insulele Madeira.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici