Ronaldo şi-a făcut numărul în Liga Campionilor. Manchester United este în „optimi”

  • Manchester United s-a calificat în optimile UEFA Champions League după ce a învins în deplasare pe Villarreal, cu 2-0, în penultima etapă a fazei grupelor.
  • Ronaldo a marcat al 15-lea gol al carierei împotriva lui Villareal, în timp ce Sancho a punctat prima dată pentru „diavolii roşii”.
957 afișări
Imaginea articolului Ronaldo şi-a făcut numărul în Liga Campionilor. Manchester United este în „optimi”

Ronaldo şi-a făcut numărul în Liga Campionilor. Manchester United este în „optimi”

După o primă repriză echilibrată, dominată uşor de gazde, antrenorul interimar Michael Carrick a trimis în teren, în minutul 66, pe Fernandes şi Rashford, care au schimbat faţa jocului.

Ronaldo, după un meci anost, a deschis scorul cu un lob de efect, din interiorul careului, în minutul 78, marcând al 15-lea gol al carierei sale împotriva spaniolilor de la Villarreal.

Jadon Sancho a securizat victoria „diavolilor roşii”, în al doilea minut suplimentar de joc, după ce mingea ajuns la el, în faţa porţii adverse, pe traseul Rashford – Fernandes.

Man United ajunge astfel la 10 puncte din 5 meciuri, cu care îşi asigură matematic un loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor, indiferent de celelalte rezultate din grupă.

Villarreal are 7 puncte şi aşteaptă rezultatul meciului dintre Young Boys şi Atalanta, pe italieni urmând să-i întâlnească în ultima etapă a grupei F.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici