Ronaldo va înfiinţa o agenţie de consiliere sportivă

Fostul atacant brazilian Ronaldo a anunţat că va înfiinţa o agenţie de consiliere şi de gestiune a afacerilor în sport, informează cotidianul O Globo.

18 afișări
Imaginea articolului Ronaldo va înfiinţa o agenţie de consiliere sportivă

Ronaldo va înfiinţa o agenţie de consiliere sportivă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Agenţia, care se va numi "9ine sports & entertainment", cu referire la cifra 9 de pe tricoul de fotbalist al brazilianului, va fi deţinută în proporţie de 45 la sută de Ronaldo, 45 la sută de agentul său, Sergio Amado (preşedintele unei agenţii de publicitate), iar restul de 10 procente se va afla în proprietatea unui partener local.

Societatea va fi condusă de Ronaldo şi va avea sediul la Sao Paulo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici