Ronaldo, vânătorul de recompense, personaj inedit de joc video

  • Cristiano Ronaldo a ajuns personaj de jocuri video
  • Gamerii care joacă Free Fire îl pot alege pe portughez
  • Jocul poate fi descărcat gratuit, pe Android şi IOS
402 afișări
Imaginea articolului  Ronaldo, vânătorul de recompense, personaj inedit de joc video

Ronaldo, vânătorul de recompense

Cristiano Ronaldo a pătruns şi în lumea jocurilor video. El este Chrono, un personaj din jocul Free Fire, al celor de la 111 Dots Studio.

Portughezul este un vânător de recompense cu abilităţi speciale. Jocul este un shooter science fiction. Personajul lui Ronaldo poate crea un scurt energetic, în interiorul căruia nu este lovit.

Free Fire a adunat mai bine de un miliard de dolari de lansare. El este gratuit de descărcat. Pentru a achiziţiona anumite persoanje trebuiesc cumpărate diamante în joc. Mai mult de 80 de milioane de oameni se jucau în fiecare zi, în mai anul trecut. Ronaldo a postat o invitaţie celor 253 de milioane de urmăritori ai săi de pe instagram, indemnându-i să joace Free Fire.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici