Ronaldo vrea să îşi organizeze un meci de retragere cu selecţionata Braziliei

Fostul internaţional brazilian Ronaldo, dublu campion mondial (1994 şi 2002) şi dublu câştigător al Balonului de Aur (1997, 2002), retras din activitate la 34 de ani, a declarat că speră să dispute un meci de retragere cu reprezentativa ţării sale.

17 afișări
Imaginea articolului Ronaldo vrea să îşi organizeze un meci de retragere cu selecţionata Braziliei

Ronaldo vrea să îşi organizeze un meci de retragere cu selecţionata Braziliei (Imagine:m Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să organizez o sărbătoare frumoasă. Voi discuta cu preşedintele Federaţiei, Ricardo Teixeira, pentru ca evenimentul să se petreacă în timpul unui meci al echiepi naţionale. Vreau să aduc fotbalişti care au evoluat alături de mine, să jucăm pentru publicul care m-a iubit şi m-a susţinut. Aceşti oameni merită o sărbătoare frumoasă", a declarat, marţi, Ronaldo.

Evenimentul ar putea avea loc la mijlocul acestui an, conform fostului internaţional.

Ronaldo şi-a anunţat, luni, retragerea din activitate, la 34 de ani, din cauza unor probleme medicale.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici