Ronaldo vrea să părăsească Manchester United

Jucătorii de la Manchester United care au participat la acţiunile echipelor naţionale au avut luni prima întâlnire cu managerul Erik Ten Hag. Cristiano Ronaldo nu s-a prezentat însă la antrenamentele de pre-sezon, comunicând clubului că vrea să plece în această vară.

1306 afișări
Imaginea articolului Ronaldo vrea să părăsească Manchester United

Ronaldo vrea să părăsească Manchester United

Explicaţia oficială pentru neprezentarea sa a fost „motive familiale", care a fost acceptată de managerul Erik ten Hag.

Acesta este cel mai recent pas prin care Ronaldo încearcă să-şi forţeze plecarea în timpul acestei ferestre de transferuri şi provoacă perturbări importante cu doar câteva zile înainte ca United să zboare în Thailanda pentru prima etapă a turneului lor de vară.

Ronaldo le-a comunicat celor de la Manchester United că vrea ca aceştia să accepte orice ofertă rezonabilă pentru el, jucătorul de 37 de ani fiind hotărât să se mute la un club care va evolua în Liga Campionilor, relatează Goal.

El este consternat de declinul lui United şi este convins că trebuie să se mute pentru a se asigura că poate continua să lupte pentru cele mai importante trofee.

Fostul atacant de la Real Madrid şi Juventus a spus clar că nu crede că United va putea să se lupte realist pentru titlu în acest sezon şi are, de asemenea, îngrijorări cu privire la capacitatea de a asigura o clasare între primele patru echipe.

Ronaldo se află la finalul carierei sale şi îşi doreşte să continue să joace la cel mai înalt nivel al jocului în special în Liga Campionilor.

Nici măcar numirea lui Ten Hag nu l-a convins că Manchester United îşi poate schimba rapid soarta, după ce în sezonul trecut a avut parte de cea mai proastă campanie din Premier League.

Presa britanică susţine că agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes, ar fi sondat deja potenţiali cumpărători, Bayern Munchen şi Chelsea fiind numele vehiculate.

Surse citate de englezi cred că Mendes ar putea avea deja un pretendent pregătit, având în vedere cererea ca Manchester United să accepte orice ofertă rezonabilă.

În timp ce restul jucătorilor internaţionali ai clubului trebuiau să aibă luni prima întâlnire cu Ten Hag la Carrington, absenţa legendei portugheze a umbrit evenimentele.

Manchester United a acceptat motivul pentru care Ronaldo a lipsit din prima zi de pre-sezon, dar insistă că portughezul rămâne o parte esenţială a planurilor lui Ten Hag şi nu este de vânzare.

Ei au ratat deja în această vară principala ţintă pentru un jucător de atac, pe Darwin Nunez şi şi-au angajat bugetul în alte zone ale echipei.

Deşi intenţionează să se întărească în atac, se concentrează mai degrabă pe Antony, extrema lui Ajax, decât pe un atacant central veritabil.

Cealaltă prioritate a lui United este un mijlocaş central, Ten Hag dorindu-l pe Frenkie de Jong, în timp ce diavolii au făcut o ofertă şi pentru Christian Eriksen.

Fundaşul stânga de la Feyenoord, Tyrell Malacia, ar urma să efectueze luni vizita medicală înainte de a deveni primul transfer al verii, în timp ce o ofertă a fost făcută şi pentru fundaşul central de la Ajax, Lisandro Martinez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici