Ronnie O'Sullivan îl învinge pe Trump şi egalează recordul de şapte titluri mondiale al lui Hendry

Ronnie O'Sullivan a devenit, la 46 de ani, cel mai în vârstă jucător care a câştigat Campionatul Mondial de Snooker şi a egalat recordul de şapte titluri al lui Stephen Hendry, după ce l-a învins luni seara pe Judd Trump, cu 18-13, în finala de la Teatrul Crucible, din Sheffield.

833 afișări
Imaginea articolului Ronnie O'Sullivan îl învinge pe Trump şi egalează recordul de şapte titluri mondiale al lui Hendry

Ronnie O'Sullivan îl învinge pe Trump şi egalează recordul de şapte titluri mondiale al lui Hendry

O'Sullivan, care a câştigat primul său titlu în 2001, a doborât recordul deţinut anterior de Ray Reardon, care a câştigat al şaselea titlu la 45 de ani.

„Am încercat să fiu cât de relaxat am putut, dar acesta este probabil cel mai bun rezultat pe care l-am avut împotriva cuiva ca Judd", a declarat O'Sullivan la BBC TV, descriindu-l pe Trump ca fiind „un mare jucător din toate timpurile".

„Nu m-am preocupat niciodată de recorduri. Când le obţii, este plăcut. Niciodată nu am avut performanţe bune dacă am căutat asta, am încercat doar să mă bucur de jocul meu. Nu am obiective.

Mi-a plăcut fiecare turneu din acest an, mi-a plăcut să joc. Îmi place să câştig, dar asta nu este totul. The Crucible scoate la iveală ce e mai rău în mine - probabil că nu e cea mai bună idee, dar probabil că voi reveni din nou anul viitor".

Trump l-a felicitat pe O'Sullivan, spunând că este „cel mai bun jucător din toate timpurile".

„A fost o plăcere să joc la aceaşi masă cu el. Este o realizare uimitoare", a spus el.

"Devine din ce în ce mai bun. Determinarea şi dedicarea lui sunt vizibile. A fost cel mai bun jucător din acest turneu, la o distanţă destul de mare. M-am bucurat că am reuşit să fac un meci din el".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici