Ronnie O'Sullivan şi-a anunţat retragerea de la Romanian Snooker Masters

Englezul Ronnie O'Sullivan şi-a anunţat retragerea de la Romanian Snooker Masters, chiar înainte de efectuarea tragerii la sorţi. Cvintuplul campion mondial a decis să pună punct sezonului său competiţional, urmând să nu participe nici la Campionatul Mondial (21 aprilie – 7 mai).

1308 afișări
Imaginea articolului Ronnie O'Sullivan şi-a anunţat retragerea de la Romanian Snooker Masters

Ronnie O'Sullivan şi-a anunţat retragerea de la Romanian Snooker Masters

Mark Selby, Judd Trump şi Neil Robertson ţin capul de afiş la Romanian Snooker Masters, evenimentul primăverii care aduce elita snookerului mondial în România, în perioada 14-18 martie, la Circul Metropolitan Bucureşti.

Şase campioni mondiali, care au împreună 12 titluri supreme câştigate la Campionatul Mondial de la Crucible în ultimii 20 de ani, participă la turneul internaţional organizat de către McCann Bucharest şi McCann/Thiess Events în cadrul circuitului mondial World Snooker. Doi dintre aceştia, Neil Robertson şi Stuart Bingham, se vor duela încă din primul tur pe tabloul principal cu 16 poziţii al turneului invitaţional, pentru un loc în sferturile de finală.

Tabloul complet de concurs de la Romanian Snooker Masters

Mark Selby (1, Anglia) – Liang Wenbo (18, China)
Stuart Bingham (11, Anglia) – Neil Robertson (13, Australia)
Mark Williams (7, Ţara Galilor) – Ali Carter (12, Anglia)
Shaun Murphy (6, Anglia) – Stephen Maguire (19, Scoţia)
John Higgins (5, Scoţia) – Anthony McGill (16, Scoţia)
Barry Hawkins (8, Anglia) – Ryan Day (17, Ţara Galilor)
Mark Allen (9, Irlanda de Nord) – Kyren Wilson (14, Anglia)
Judd Trump (3, Anglia) – Luca Brecel (15, Belgia)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici