Rulmentul Braşov şi Ştiinţa HCM Baia Mare, în turul trei al Cupei EHF

Echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov va întâlni formaţia Ştiinţa HCM Baia Mare, în turul trei al Cupei EHF, conform tragerii la sorţi care a avut loc marţi, la sediul forului european.

13 afișări
Imaginea articolului Rulmentul Braşov şi Ştiinţa HCM Baia Mare, în turul trei al Cupei EHF

Rulmentul Braşov şi Ştiinţa HCM Baia Mare, în turul trei al Cupei EHF (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Rulmentul va fi găzdă în meciul tur.

Vicecampioana României va evolua în turul trei al Cupei EHF, ca urmare a ratării calificării în grupele principale ale Ligii Campionilor, în timp ce Ştiinţa HCM Baia Mare a eliminat în turul secund formaţia elenă GAS Artas.

Meciul tur va avea loc în 31 octombrie sau 1 noiembrie, iar cel retur o săptămână mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici