Rummenigge este sigur că Lewandowski va evolua cu Barcelona

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat că atacantul Robert Lewandowski va fi pe teren, săptămâna viitoare, la partida cu FC Barcelona, din manşa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor, în ciuda accidentării suferite în Cupa Germaniei, informează marca.com.

102 afișări
Imaginea articolului Rummenigge este sigur că Lewandowski va evolua cu Barcelona

Rummenigge este sigur că Lewandowski va evolua cu Barcelona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt absolut convins că el va fi pe teren miercuri", a declarat Rummenigge, care a adăugat că jucătorul va purta o mască de protecţie.

Lewandowski a suferit, marţi, o dublă fractură, de nas şi de maxilar, la meciul cu Borussia Dortmund, din semifinalele Cupei Germanei, el fiind transportat la spital imediat după întâlnire. Atacantul s-a accidentat la un duel cu portarul echipei Borussia Dortmund, Mitchell Langerak, cu puţin timp înainte de finalul prelungirilor.

Karl-Heinz Rummenigge este optimist şi în ceea ce priveşte recuperarea francezului Franck Ribery. "Medicii noştri muncesc zi şi noapte pentru a-l face apt de joc sau cel puţin pentru a-i asigura prezenţa pe banca de rezerve", a precizat oficialul.

Pentru întâlnirea de la Barcelona, Bajern nu va putea conta pe Arjen Robben, David Alaba şi Holger Badstuber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici