Ruşine istorică pentru FCSB. Echipa românescă a fost eliminată din cupele europene de Shakhtar Karagandy

  • Shaktar Karagandy şi FCSB s-au confruntat joi după-amiază în manşa secundă a turului doi preliminar din Conference League.
  • Calificarea s-a decis, surprinzător, la loviturile de departajare, adjudecate de echipa din Kazakhstan.
2020 afișări
Imaginea articolului Ruşine istorică pentru FCSB. Echipa românescă a fost eliminată din cupele europene de Shakhtar Karagandy

Ruşine istorică pentru FCSB. Echipa românescă a fost eliminată din cupele europene de Shakhtar Karagandy

Partida a început de la scorul de 1-0 pentru FCSB, rezultat obţinut în manşa tur, de la Bucureşti, şi s-a jucat la Erevan, în Armenia, pe un teren cu iarbă naturală, după ce Kazakhstanul a intrat pe lista roşie, din cauza situaţiei pandemice.

FCSB a început partida cu o intervenţie eronată a lui Vlad, care a respins în faţă şutul lui Bukorac, iar Gabyshevic, pe fază, a introdus mingea în poartă, din apropiere (1-0, min. 11).

Bucureştenii s-au mutat în jumătaea adversă şi, după 2-3 ocazii mai puţin periculoase, în minutul 27 , Tănase a trimis mingea în bara transversală..

La pauză, Dinu Todoran i-a introdus pe Florinel Coman şi pe Sorin Şerban.

După ce Vlad a scos două goluri ca şi făcute, Florinel Coman a marcat primul său gol de la revenire, cu un şut din interiorul careului, egalând scorul returului şi aducând FCSB în avantaj la general (1-1, min. 76).

Când partida părea încheiată şi calificarea obţinută, kazacii au marcat prin Tattybayev, în primul minut suplimentar, golul care a dus meciul în prelungiri, după ce iniţial şutaseră în bară (2-1, min. 90+1)

În cele două reprize de prelungiri, nici una din formaţii nu şi-a creat vreo ocazie importantă, cu excepţia lui Dumitru, care a şutat puţin pe lângă poartă, din apropiere, în minutul 113.


S-a trecut la lovituri de departajare. După primele două serii, a fost egalitate. La a treia serie, kazaci au marcat, iar Moruţan a ratat.

În seria a patra au marcat din nou ambii jucători, kazacii marcând apoi lovitura decisivă, în seria a 5-a.

FCSB pierde astfel în faţa lui Shakhtar Karagandy şi este eliminată din cupele europene.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici