Rutten: Trebuie să fim foarte atenţi în meciul cu CFR Cluj

Antrenorul Fred Rutten (PSV Eindhoven) a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că adversara de joi din grupa K a Ligii Europa, CFR Cluj, merită tot respectul şi e nevoie de toată atenţia şi concentrarea pentru a nu avea surprize neplăcute, informează site-ul oficial al grupării olandeze.

11 afișări
Imaginea articolului Rutten: Trebuie să fim foarte atenţi în meciul cu CFR Cluj

Rutten: Trebuie să fim foarte atenţi în meciul cu CFR Cluj (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"Adversara noastră merită mare respect pentru ce a reuşit până acum, e o echipă periculoasă. Este aproape aceeaşi echipă care a învins-o pe AS Roma şi a jucat de la egal la egal cu Chelsea, iar asta spune multe. CFR este o echipă de calitate, bine organizată, dar jucăm acasă şi ne dorim să câştigăm cele trei puncte", a spus Rutten.

"Nu ne va fi uşor, oricum. CFR Cluj are jucători cu experienţă, care nu intră în panică. Trebuie să fim atenţi şi să ţinem lucrurile sub control. Au câştigat destul de simplu cu FC Copenhaga. Nu şi-au creat multe şanse, dar le-au fructificat pe cele pe care le-au avut. Nu este o echipă care se aruncă în atac şi îţi lasă uşile deschise, aşa că la oportunităţile pe care le vom avea trebuie să fim pe fază și eficienţi. E nevoie să reuşim o ofensivă controlată", a mai spus Rutten.

Conform publicației Algemeen Dagblad, PSV ar putea avea în teren la meciul cu CFR Cluj următorul 11: Isaksson - Manolev, Ooijer, Rodriguez, Pieters - Afellay, Bakkal, Engelaar - Lazovici, Toivonen, Dzsudzsak.

Clubul PSV Eindhoven a vândut pâna acum 13.000 de bilete pentru meciul de joi cu CFR Cluj din grupa K.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici