Ruxandra Dragomir: Tecău este impresionant din nou la Wimbledon, face cinste tenisului românesc

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat, joi, că tenismanul Horia Tecău are din nou o evoluţie impresionantă în proba de dublu de la Wimbledon, precizând că prin rezultatele lui face cinste tenisului masculin românesc.

106 afișări
Imaginea articolului Ruxandra Dragomir: Tecău este impresionant din nou la Wimbledon, face cinste tenisului românesc

Ruxandra Dragomir: Tecău este impresionant din nou la Wimbledon, face cinste tenisului românesc (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"El e impresionant din nou. Horia mă obligă să-i mai pregătesc un trofeu de excelenţă, aşa cum am făcut şi anul trecut pentru finala de la Wimbledon. Sper ca data aceasta să îi înmânez trofeul pentru câştigarea turneului. El face cinste tenisului masculin românesc", a spus oficialul FRT.

Ruxandra Dragomir a adăugat că Horia Tecău este avantajat de înălţime pe iarba de la Wimbledon. "El este un jucător care s-a bazat foarte mult pe proba de dublu. Iarba de la Wimbledon îl ajută foarte mult pentru că este un jucător înalt căruia îi place să joace servici - vole, lucru care îl avantajează. Dacă ajunge în finală sper să am timp să merg şi eu să îl susţin. Acum nu ştiu dacă mai sunt bilete, pentru că acolo sunt reguli stricte şi se vând cu mult timp înainte".

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt, cap de serie numărul 8, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a învins miercuri cuplul Arnaud Clement/Lukas Dlouhy (Franţa/Cehia), cu scorul de 3-6, 6-1, 4-6, 6-4, 12-10, într-un meci ce a durat 3 ore şi 45 de minute.

Tecău şi Lindstedt ar putea egala performanţa de anul trecut, când au ajuns în finala competiţiei londoneze, dacă vor trece în semifinale de perechea Christopher Kas/Alexander Peya (Germania/Austria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici