Ruxandra Dragomir va organiza un turneu de tenis feminin care îi va purta numele

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că intenţionează să organizeze din fonduri proprii un turneu de fete, cu premii în valoare de 75.000 de dolari.

100 afișări
Imaginea articolului Ruxandra Dragomir va organiza un turneu de tenis feminin care îi va purta numele

Ruxandra Dragomir va organiza un turneu de tenis feminin care îi va purta numele (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Avem un pachet minunat de turnee, pentru tenisul profesionist, pentru tenisul amator dar şi pentru copii, creat de o echipă frumoasă formată din Federaţia Română de Tenis, împreună cu partenerii săi. Acest pachet oferă posibilitatea tuturor oamenilor să joace tenis.Vom face în acest an şi un turneu profesionist pentru fete, ca o continuare a turneului de anul trecut, cel de 100.000 de dolari. Acum vom face un turneu care se va numi «Ruxandra Dragomir» şi va fi organizat din venituri personale. Nu vom folosi bani de la federaţie sau de la bugetul de stat. Din cauza faptului că partenerul de anul trecut s-a retras, m-am decis să ofer acest turneu de 75.000 de dolari pentru fete", a spus Ruxandra Dragomir.

Ruxandra Dragomir a spus că turneele de tenis pentru amatori vor atrage tot mai mulţi oameni spre acest sport.

"Felicit iniţiativa organizatorilor de a crea un astfel de proiect. Este un lucru benefic pentru toţi iubitorii tenisului, iar aceste turnee vor aduce tot mai mulţi oameni aproape de tenis", a spus preşedintele forului de tenis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici