S-a decis când va fi inaugurat noul stadion al echipei CS U Craiova

Noul stadion al lui CS U Craiova va fi inaugurat vineri, de la ora 20:00, cu un amical contra cehilor de la Slavia Praga, după ce arena din Bănie a obţinut şi ultimele avize necesare, înainte să fie dată în uz.

1037 afișări
Imaginea articolului S-a decis când va fi inaugurat noul stadion al echipei CS U Craiova

S-a decis când va fi inaugurat noul stadion al echipei CS U Craiova

Şefii oltenilor ar fi dorit ca noul "Ion Oblemenco" să fie inaugurat la meciul cu FCSB, jucat în cele din urmă la Severin, dar întârzierile provocate de obţinerea unor avize şi de terminarea lucrărilor au tot amânat momentul aşteptat de fanii echipei lui Devis Mangia. Totuşi, după o perioadă de incertitudine, lucrurile s-au rezolvat, iar site-ul digisport.ro anunţă că arena va fi inaugurată vineri, de la ora 20:00, când la Craiova va veni, pentru un meci amical, Slavia Praga, campioana Cehiei.

Sursa citată notează că arena care a costat nu mai puţin de 60 de milioane de euro a primit undă verde abia luni, când a obţinut de la Compania Naţională de Investiţii toate semnăturile necesare.

Biletele pentru meciul cu Slavia Praga vo costa între 15 lei (peluze) şi 100 de lei (tribuna 0), iar cei 8.000 de abonaţi ai clubului oltean vor putea intra pe stadion în baza cardului de suporter achiziţionat la începutul sezonului. Înaintea partidei cu Slavia Praga, va exista şi un spectacol la care vor lua parte mai multe personalităţi din showbiz, printre care Mihai Bobonete, Tudor Gheorghe, Cristi Minculescu şi Andrei Păunescu, fiul regretatului Adrian Păunescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici