S-a lansat imnul Jocurilor Asiatice 2022 cu „aroma unică a oraşului Hangzhou"

Imnul oficial al Jocurilor Asiatice Hangzhou 2022, „The Most Beautiful Scenery” (Cel mai frumos peisaj n.r.), a fost lansat duminică şi e disponibil pentru a fi descărcat de pe platformele online. Melodia a fost lansată împreună cu un videoclip şi a urmărit să reflecte cultura oraşului chinez.

84 afișări
Imaginea articolului S-a lansat imnul Jocurilor Asiatice 2022  cu „aroma unică a oraşului Hangzhou"

Autor- Siyuwj, Wikipedia Commons

"Ritmul cântecului este plin de viaţă, versurile au aroma unică a oraşului Hangzhou, iar videoclipul descrie peisajele pitoreşti din Hangzhou, uimind internauţii", se arată într-un comunicat al Hangzhou 2022.

Comitetul de organizare a turneului Hangzhou 2022 (HAGOC) a încheiat un parteneriat cu China Mobile pentru ca melodia şi videoclipul să fie disponibile gratuit pentru utilizatorii reţelei care au cel puţin pachetul de bază.

Cei doi parteneri au avut grijă să o facă disponibilă fără a fi nevoie să descarce alte aplicaţii.

Comitetul a organizat anterior un concurs mondial pentru a "găsi teme muzicale" pentru Jocuri.

"Pentru a găzdui nişte Jocuri Asiatice de succes, avem nevoie de o colecţie de lucrări muzicale remarcabile", a declarat secretarul adjunct al HAGOC, Chen Weiqiang, care este şi viceprimar al oraşului Hangzhou.

Jocurile Asiatice de la Hangzhou 2022 sunt programate să se desfăşoare între 23 septembrie şi 8 octombrie 2023, după ce au fost amânate cu un an din cauza restricţiilor COVID-19 din China.

Ar trebui să fie cea de-a treia organizare a Jocurilor Asiatice în China, după Beijing 1990 şi Guangzhou 2010.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici