S-a stabilit cine e şeful în echipa de Cupa Davis a României. Duel Copil-Ionel, la Tel Aviv

În calificările turneului de tenis ATP 250 de la Tel Aviv (Israel), astăzi, Marius Copil s-a duelat cu colegul său din echipa de Cupa Davis a României, Nicholas David Ionel.

561 afișări
Imaginea articolului S-a stabilit cine e şeful în echipa de Cupa Davis a României. Duel Copil-Ionel, la Tel Aviv

Marius Copil

Marius Copil (31 de ani, numărul 351 ATP) l-a învins la turneul indoor de la Tel Aviv pe Nicholas David Ionel (19 ani, numărul 283 ATP), scor 3-6, 6-1, 6-4. Meciul din primul tur al calificărilor a durat două ore şi 3 minute.

Deşi are un clasament mai slab, arădeanul şi-a impus experienţa în circuit şi serviciul special. A întors situaţia în favoarea lui, deşi, în setul decisiv, a fost condus cu un break, 1-3.

Cei doi au fost colegi în echipa de Cupa Davis a României în duelul recent cu Slovacia, de la Bratislava. Acolo, Ionel a adus României singurul punct.

Cel de-al treilea component al lotului tricolor, Filip Cristian Jianu (21 de ani, numărul 314 ATP), a jucat azi în calificările turneului ATP de la Sofia (Bulgaria). Acolo, l-a depăşit pe turcul Altug Celikbilek (26 de ani, numărul 220 ATP), scor 6-1, 4-6, 7-6 (2) şi mai are un pas pentru a pătrunde pe tabloul principal al întrecerii.

Toţi cei trei au evoluat în această săptămână la turneul challenger de la Sibiu, competiţie câştigată azi de bosniacul Nerman Fatic (27 de ani, numărul 258 ATP), după 6-3, 6-4 cu conaţionalul Damir Dzumhur (30 de ani, numărul 192 ATP).

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici